Kestens Agenturen

Dicht bij de klant

foto

 

Kestens Agenturen is een jong en dynamische onderneming die meegaat met de laatste trends en wil als handelsagent een kwalitatief hoog niveau handhaven en daarnaast bouwen aan duurzame relaties. Wij zijn een overzichtelijke organisatie met als voordeel dat alle contacten heel direct en persoonlijk zijn. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn maken wij graag een afspraak.

Onze vertegenwoordigingen

Website Citterio Giulio SpA
Citterio Giulio SpA

Al meer dan 65 jaar marktleider op het gebied van knoppen en grepen, goede ontwerpen, snelle betrouwbare leveringen tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Website Crofts & Assinder Ltd
Crofts & Assinder Ltd

Sinds 1875 levert Crofts meubelbeslag aan de keuken- en meubelindustrie, altijd meegegaan in de tijd, kijk bijvoorbeeld naar het gietijzeren programma.

Website Nenplas
Nenplas

Grootste kunststof profielen fabrikant van UK, produceert PVC profielen voor zowel de DHZ als de meubel- en caravan en winkelinrichting industrie, daarnaast ook nog een collectie profielen voor de bouw.

Gerben Kestens

Wie is Gerben Kestens

Jong en dynamisch. Recht door zee. En de klant centraal. Dat zijn de steekwoorden van Gerben Kestens. Hij staat 24/7 voor u klaar.